Nyhedsbreve

Her kan du finde flere forskellige nyhedsbreve som sætter fokus på spændingsfeltet mellem sport, idræt, kultur, samfund og politik

Foto: Bert Verhoeff / Anefo / Nationaal Archief

Idrætshistorie.dk

Et nyhedsbrev med fokus på idrætten i et historisk og samfundsmæssigt perspektiv.

Nyhedsbrevet udkommer ikke fast, men når kalenderen tillader det. Du kan dog forvente, at modtage noget i din indbakke minimum 4-5 gange om året.

Indeholder primært tips til artikler, bøger, dokumentarfilm og podcast.

Dépêche - et nyhedsbrev om sport

Dépêche vil omhandle alskens sport. Kriteriet er, at der er en betydningsfuld historie at fortælle, en spændende analyse at lave, et interessant menneske at interviewe. Alligevel kommer meget nok til at handle om fodbold og cykling. Det er simpelthen de sportsgrene, jeg følger tættest og holder mest af.  

Mediano

Indholdet er en blanding af anbefalinger af de artikler, podcasts, serier og så videre, som Medianos redaktion selv finder inspiration i samt indhold, de selv producerer. De vil holde dig opdateret på, hvad der rører sig hos Mediano, hvilket måske ikke altid lige passer at fortælle om midt i en Superliga-gennemgang.

Hovedtanken med nyhedsbevet er at skabe værdi for læserne – ellers er de ikke læsere ret længe.

Sportshjerne

Sportshjerne, et nyhedsbrev om sporten i samfundet og samfundet i sporten

Det siges ofte, at sporten spejler samfundet. Som sådan er det ikke forkert, det er bare heller ikke helt rigtigt. Sporten er snarere en del af samfundet. Ikke ude i periferien, ikke et appendiks, men lige midt i det hele.

Sådan lyder oplægget til Sportshjerne. Jeg ønsker hverken at idealisere eller dæmonisere sporten, men slet og ret at tage den alvorligt. Sport engagerer, skaber, nedbryder, løfter, opildner, udnytter, udbytter, manipulerer og mere til. Sport gør det hele, sport er over det hele. Derfor kan vi ikke nøjes med en sportsdækning. Vi har behov for en sportssamtale: ambitiøst, indsigtsfuld, kritiskVælger du at abonnere på nyhedsbrevet her, skulle du meget gerne blive klædt på til at deltage i sådan en. 

Vamos!

Oscar Rothstein x Føljeton