Ophavsret

Hos idrætshistorie.dk benytter vi os udelukkende af frie, gratis billeder med mindre vi har fået tilsendt billeder af fotografer og hermed også lov til at bruge deres billeder.

Idrætshistorie.dk’s materiale må anvendes frit til ikke-kommercielle formål som undervisning, forskning og privat brug. Hvis hele eller dele af idrætshistorie.dk’s materiale ønskes anvendt til kommercielle formål eller anden publicering skal der tages kontakt til stifter af idrætshistorie.dk Stanis Elsborg.

Vi har på idrætshistorie.dk gjort vores ypperste for at kreditere de korrekte rettighedshavere. Hvis der er rettighedshavere vi ikke har krediteret korrekt er det sket helt ufrivilligt og utilsigtet, og vi beder rettighedshaveren rette direkte henvendelse til idrætshistorie.dk’s stifter Stanis Elsborg, der hurtigst muligt vil bringe dette i orden. De steder hvor der ikke er angivet rettighedshavere skyldes det, at det ikke har været muligt for os at finde frem til vedkommende, og vi opfordrer alle, der mener at vi bruger deres billeder eller andet uretsmæssigt rette henvendelse.