Featured

Brasserbold

Her bringer vi Brasserbolds mere historisk-prægede podcast-afsnit. Brasserbold er en podcast om brasiliansk landsholdsfodbold, klubfodbold og talentnyt fra sambalandet.

Lyt til alle Brasserbolds podcast her og følg dem på Twitter!

Foto: Brasserbold.dk

Hvor blev de af: Fabinho

I denne “Hvor blev de af” har vi snakket med Fabinho, der havde stor succes i Randers FC og HB Køge. Fabinho selv har haft stor glæde af sit ophold i Danmark, og begge klubber er bestemt ikke glemt. Vi snakker også med Kenneth Møller Pedersen som spillede sammen med den karismatiske skarpretter.

Hvor blev de af: Cesár Santin

Glæd jer. I denne udgave af “Hvor blev de af” har vi fundet en legende i dansk fodbold, nemlig Cesar Santin. Mesterskaber, topscorer, ikon er blot nogle af de ting vi kan sige om den blonde brasilianer. Vi har fået en god snak med Santin om tiden hos FCK, og har krydret det med vinkler fra pressemanden Christian Wolny og tidligere landsholdsanfører Lars Jacobsen.

Hvor blev de af: Bechara Oliveira

I denne udgave af “Hvor blev de af”, har vi fundet frem til den tidligere OB’er Bechara Oliveira. Hvordan husker Bechara tilbage på tiden i Danmark, hvad er hans største trumfer, og ikke mindst, hvad blev der af ham?

Hvor blev de af: Vragel da Silva

I denne “Hvor blev de af” snakker vi med tidligere Brøndbyspiller Vragel da Silva. Vragel er en milepæl i dansk fodboldhistorie, da han var den første brasilianer som spillede i superligaen. Hør med hvor han fortæller om den atypiske brasser, som debuterede i en alder af 20, og som den dag i dag husker et par glidende tacklinger i Parken.
En god halv time med fantastisk fodboldnostalgi for folk med blå-gult hjerte, og for dem som bare holder af fodbold i al almindelighed.

Socrates

Skotske Andrew Downie har begået en genistreg, og har skrevet en yderst omfattende biografi, om den legendariske fodboldspiller Socrates. Andreas har snakket med Downie om hans arbejde med bogen, og snakker samtidig om manden der ville mere end at spille fodbold